Range Rover Velar отримав нові двигуни та системи

Автовиробник Land Rover підвищив привабливість Range Rover Velar трирічної давності, оновивши його технології, оновивши лінійку двигунів і випустивши перший гібридний силовий агрегат, що підключається.

Зовні популярний позашляховик змін не зазнав, за винятком додавання трьох нових кольорів забарвлення і дизайну коліс. Замість цього основна увага була приділена салону з додаванням нових інформаційно-розважальних систем Land Rover Pivi і Pivi Pro.

Компонування з двома екранами не змінилося, але графіка стала краще, а програмне забезпечення було повністю перероблено, щоб його можна було швидше і простіше використовувати. З усіх функцій до 90% можна отримати доступ лише двома дотиками екрану. І, почасти через нову електричну архітектуру (частина модернізації м’якого гібрида), супутникова навігація, як кажуть, готується за той час, який потрібен, щоб увійти і завести автомобіль. Є також безліч нових функцій, в тому числі камера об’ємного огляду 360 градусів.

Система пропонує безкоштовні оновлення програмного забезпечення по бездротовій мережі і може передбачати переваги водія, в той час як цифровий дисплей приладу тепер має більше параметрів. Ще одна нова технологія включає в себе бездротовий зарядний майданчик для смартфона, встановлений в центральному підстаканнику, нову систему фільтрації повітря, що блокує алергени, і систему шумозаглушення на основі динаміків. Нарешті, новий смарт-брелок поєднується з модернізованим ключем Activity Key, який більше не вимагає, щоб брелок знаходився в машині.

Відображаючи зміни, внесені в Jaguar F-Pace, лінійка двигунів Velar була повністю перероблена і тепер включає в себе гібридну модель P400e.

Він з’єднується з 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 296 к.с., електродвигуном потужністю 141 к.с. і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, що дає загальну потужність системи 400 к.с. Land Rover показує 0-96 км в годину за 5,1 секунди, в той час як офіційна економія палива становить 208,3 км на галон і викиди CO2 становлять 49 г / км. P400e може проїхати 53 км тільки на електриці, зі швидкою зарядкою 50 кВт, що забезпечує 80% заряду за півгодини.

Крім того, до модельного ряду приєднуються нові рядні шестициліндрові бензинові і дизельні двигуни Ingenium від Jaguar Land Rover в поєднанні з помірно-гібридною системою на 48 В.

Пневматична підвіска входить в стандартну комплектацію шестициліндрових моделей.

Також доступний новий чотирициліндровий дизельний двигун D200, який замінює агрегати D180 і D240. Маючи 201 к.с. і 317 фунт-фут, він обіцяє до 44,9 миль на галон.

Читайте також: Volkswagen презентував свій перший електрокросовер ID.4

Джерело autocar.co.uk
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти