Seat Arona 2022 року вперше була помічена на дорогах: шпигунські фото

Очікується, що компактний позашляховик Seat надійде в продаж не раніше кінця наступного року, але перші прототипи вже були помічені у французьких Альпах і проходять динамічні випробування.

Хоча тестові авто замасковані, камуфляж натякає, що це буде досить незначний фейсліфтінг, зосереджений на передній і задній частині автомобіля. Схоже, що це спортивні фари, подібні до тих, що ми бачили в нинішній Arona, хоча це може змінитися до того, як серійна модель буде випущена.

На решітці радіатора можна побачити нову сітку, нижня частина якої здається менше, ніж у існуючої машини. Задня частина багато в чому така ж, як і раніше, з видимими насадками на вихлопні труби, що дозволяє припустити, що це тестована спортивна модель FR.

Хоча ці початкові зображення не вказують на зміни в інтер’єрі, схоже, що нова модель отримає варіацію технологічних оновлень, помічених в недавно оновленому позашляховику Ateca.

На цьому ранньому етапі неясно, чи отримає Arona будь-які нові двигуни.
Гібридна технологія може бути в приоритеті, адже компанія недавно взяла на себе зобов’язання витратити 5,7 мільярда доларів на електрифікацію своєї лінійки до 2025 року. Інші моделі VW Group почали використовувати 48-вольт м’які гібридні силові агрегати, хоча в даний час жодна з них не базується на MQB A0 Arona Платформа.

Arona продається вже близько трьох років і в даний час є однією з найпопулярніших моделей Seat, що допомогло компанії побити рекорд продажів в минулому році: 574 078 автомобілів знайшли власників.

Читайте також: У Мережі з’явилися перші шпигунські фото салону Volkswagen Transporter

Джерело autocar.co.uk
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти