Новий Mercedes-Maybach S-Class: з’явилися перші зображення

Взявши за основу свіжі шпигунські фото прототипу Mercedes-Maybach S-Class, видання «Колёса.ру» розробило рендерні зображення майбутньої новинки.

На початку цього місяця відбулася прем’єра нового Mercedes-Benz S-Class в базовій і лонг-модифікаціях. В листопаді чекаємо появи версії Mercedes-Maybach. А поки можемо подивитися, як дизайнери представили майбутній автомобіль та зобразили на своїх рендерах.

Орієнтуючись на ці зображення, можна сказати, що новий Mercedes-Maybach S-Class обзаведеться модернізованою радіаторною решіткою з безліччю вертикальних планок і переднім бампером з хромованою обробкою. Така версія виросте в розмірі колісної бази навіть у порівнянні з лонг-варіантом (3216 мм).

У задній частині новинка отримає оригінальні патрубки вихлопної системи і широкі задні двері, за якими залишиться додаткове вікно і шильдик Maybach поруч з ним. За попередньою інформацією, в оснащенні нового Mercedes-Maybach S-Class буде знаходитися силовий агрегат V12 потужністю 630 к.с., який поєднується з повнопривідною трансмісією 4MATIC.

Читайте також: Новий кросовер від ЗАЗ продаватимуть в Європі

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти