Новий Kia Sportage помітили на тестах: шпигунські фото

Німецька гоночна траса Нюрбургрінг давно стала місцем, де автовиробники не тільки змагаються в швидкості проходження кола, а й перевіряють майбутні цивільні моделі.

Нерідко там можна зустріти прототипи, які тестують перед виходом на світові ринки, і на цей раз фотошпигунам попався кросовер Kia Sportage наступного покоління. Раніше закамуфльовані автомобілі встигли засвітитися на корейських вулицях, а тепер Sportage привезли в Європу для нової серії випробувань.

Кросовер поступово позбувається камуфляжу (з кузова зникли чохли і бутафорські накладки), проте деталі зовнішності поки ще приховує маскувальна плівка. Судячи з усього, Sportage виявиться першою моделлю Kia, яка приміряє новий корпоративний дизайн: через нетипове для автомобілів корейської марки оформлення передньої частини кузова в ньому майже нічого не видає приналежність до нинішнього сімейства кросоверів Kia.

Крім того, в компанії вирішили відмовитися від колишньої форми бічного скла, яка була однією з відмінних рис моделей двох останніх поколінь. При цьому, як не дивно, загальна архітектура корми практично не змінилася, хіба що з бампера зникли додаткові секції задніх ліхтарів.

Як і раніше, Kia Sportage розділить платформу з кросовером Hyundai Tucson, який теж недавно змінив покоління. Гамма двигунів, ймовірно, буде запозичена у спорідненої моделі, а ще в лінійці з’явиться гібрид, що заряджається. За попередньою інформацією, офіційний дебют кросовера п’ятого покоління відбудеться в квітні – насамперед новий Sportage почнуть продавати на корейському ринку.

Читайте також: Бюджетний кросовер Kia за $ 13 000 вийшов на новий ринок

Джерело autoreview.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти