Оновлений мотоцикл Jawa 42 помітили на тестах: фото

В Індії фотошпигуни помітили на дорозі оновлену версію малокубатурного байка Jawa 42. Знімки опублікував портал Indianautosblog. Модель отримає нові колісні диски і інакше оформлений екстер’єр.

Головним технічним нововведенням стане перехід зі спицьованих колісних дисків на литі алюмінієві. Це означає, що камерні покришки замінять на більш сучасні і безпечні безкамерні. Завдяки тому, що рама і геометрія апарату не зміняться, власники колишньої версії, швидше за все, зможуть при бажанні поставити собі «рестайлінгові» колеса.

Елементи підвіски, вихлопна система і окантовка фари змінять класичне хромоване оформлення на чорне. Саме в такому вигляді застали тестовий зразок мотоцикла. Хоча можливо, це стане лише одним з варіантів забарвлення Яви 42. Змін по техніці не очікується: байк продовжать оснащувати 293-кубовим мотором в один циліндр потужністю 26,5 к.с.

Прем’єра рестайлінгової версії Яви 42 очікується в найближчі тижні.

Мотоциклетна марка Jawa була утворена в Чехії в 1929 році. За радянських часів її мотоцикли були бажаним придбанням в республіках СРСР. В Індії ліцензійне виробництво вели з 1961 року, але десять років потому, коли офіційні права на ім’я закінчилися, просто переіменували байки і робили їх до 1996 року. Бренд відродився там же, в Індії, в 2016 році. За останній рік його продажі перевищили 50 000 мотоциклів.

Читайте також: Назвали п’ять небезпечних помилок водіїв взимку

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти