Опубліковані перші зображення пікапа Ford Maverick

Дизайнери вирішили представити, як міг би виглядати компактний Ford Maverick в стилі F-150.

На даний момент вже не секрет, що Ford готує новий компактний пікап. У мережі вже з’явилися фотографії задніх дверей, на яких нанесено назву Maverick, а знімки частин кузова дозволяють уявити, як буде виглядати новинка. Дизайнери порталу Motor1.com на основі всіх наявних відомостей представили своє бачення екстер’єру майбутньої моделі.

Дизайнери вважають, що компактний пікап отримає масивну решітку радіатора в поєднанні із закругленою оптикою. Це припущення підтверджують знімки, які просочилися зі складального заводу Ford в Ермосільо, Мексика. На рендерах зображена версія з бампером, пофарбованим в колір кузова, проте може з’явитися і більш практична версія з незабарвленим бампером.

Передбачається, що новинка може використовувати деякі риси дизайну від середньорозмірного Ranger, але з домішкою дизайну нового F-150. Таким чином модель буде виглядати менш агресивно, але при цьому її дизайн залишиться привабливим. Новий Maverick буде базуватися на тій же платформі що Escape і Bronco Sport. З’явилися чутки, що новий Maverick буде пропонуватися тільки з чотирьохдверною кабіною.

Якщо враховувати, що новий Maverick буде в технічному плані повторювати Escape і Bronco Sport, то можна припустити, що в якості силових установок запропонують 1,5-літровий трициліндровий турбомотор, який напевно стане базовим, а також 2,0-літровий турбований агрегат. Найімовірніше, повний привід буде доступний опціонально.

Дебют нового Maverick може відбутися вже в першій половині поточного року в якості моделі 2022 року.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти