Американці назвали найнадійніші автомобілі: відрізняються якістю і довговічністю

Кожного року компанія JD Power оголошує рейтинг автовиробників за якістю нових автомобілів. Дослідження охоплює перші 90 днів володіння новим автомобілем і включає відповіді більше 110000 чоловік, які орендували або купили автомобіль 2021 модельного року.

В опитування включаються всі основні автовиробники на ринку США, за винятком Tesla, яка, згідно з JD Power, не надає звіти в деяких штатах. У ньому говориться, що автомобілі Ram зайняли перше місце з результатом 128 проблем на 100 автомобілів (PP100). Побратим по альянсу Stellantis, Dodge, займає друге місце з результатом 139 PP100, за ним слідують Lexus і Mitsubishi з результатом 144 PP100. Замикає п’ятірку лідерів Kia з показником 146 PP100.

Людей можуть здивувати бренди, які опинилися з іншого боку рейтингу. Кращим з найгірших є Alfa Romeo з результатом 204, за ним слідують Volvo з 210 поломками і Volkswagen з 213 проблемами на 100 автомобілів. Другим найгіршим є Audi з величезним падінням до 240. Крім ранжирування автовиробників, дослідження JD Power також розділяє конкретні моделі за дев’ятьма категоріями.

Наприклад, Nissan Maxima набрав кращі результати з рейтингом 85 PP100, посівши перше місце в категорії великих автомобілів.

Дослідження вказує на розчарування клієнтів в технологіях, які стали каталізатором змін, зокрема на труднощі з підключенням смартфонів до інформаційно-розважальних систем, які з кожною хвилиною здаються все більш складними.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти