Назвали топ кращих кросоверів: надійні та практичні

Кросовери нині настільки популярні, що майже кожен великий автовиробник преміум-класу тепер має у своїй лінійці хоча б одну модель. Тому пропонуємо вам ознайомитися з найнадійнішими та практичними автомобілями підвищеної прохідності.

Audi SQ5/SQ5 Sportback

Модель SQ5 має потужний двигун, який розганяє його до 100 км/год за 5,1 секунди і може похвалитися одним із найрозкішніших і добре продуманих інтер’єрів за свою ціну.

BMW X6M

BMW X6M має похилий дах, який надає спортивності та брутальності автомобілю. Під капотом розташований твін-турбо двигун V8 потужністю понад 600 кінських сил.

Porsche Cayenne Coupe

Cayenne став однією з найважливіших моделей у модельній лінійці бренду. Автомобіль швидко став популярним та відіграв вирішальну роль у запуску преміальних SUV.

Audi RS Q3

Ранні моделі 2013 року оснащувалися турбодвигуном потужністю 306 к.с., але модель 2022 розвиває вже 400 к.с. Її розгін до 100 км/год займає не більше 4,5 секунд. Більш висока лінія даху та додаткова вага не мають суттєвого значення для нахилу кузова в поворотах.

Maserati Levante

Levante — це перша спроба компанії вийти на ринок кросоверів, але результати продажів поки що неоднозначні. Дана модель – це практичний, потужний і красивий автомобіль.

Mercedes-Benz EQC

Mercedes EQC розвиває більше 400 к.с., а розгін від 0 до 100 км/год займає близько 5 секунд. Сам електрокар багато в чому схожий зі своїм бензиновим побратимом GLC.

Porsche Macan Turbo

Модель Macan — менший із двох позашляховиків Porsche, але при цьому він не йде на компроміс ні в керуванні, ні у повсякденному використанні. Об’єм багажника в 500 літрів ставить Macan на один рівень за місткістю з Ford Explorer.

Mercedes-AMG GLA45

GLA 45 видає 416 коней, розганяється до 100 км/год трохи менш як за 4,3 секунди, а його максимальна швидкість обмежена на позначці 249 км/год. Це один із найменших кросоверів на ринку, який створений на базі звичайного GLA.

Lamborghini Urus

Lamborghini Urus має агресивні характеристики, які раніше вважалися недосяжними для серійного кросовера з величезною потужністю в 641 к.с. Автомобіль має агресивний зовнішній вигляд, який повністю відповідає решті модельного ряду Lamborghini.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти