Не в’язнуть у снігу та долають будь-які перешкоди: названі найкращі авто для української зими

Експерти назвали автомобілі, на яких зручно пересуватися в будь-яких умовах зими, передає «Твоя МАШИНА».

1. Suzuki Jimny

За рахунок чудової рамної конструкції та кліренсу в 190 мм машина підходить майже для будь-яких погодних умов. Автомобіль може подолати не лише кучугури, а й цілий зимовий ліс. Двигун позашляховиком 1,3-літровий двигун потужністю 85 к.с. Також є підігрів передніх крісел.

2. Renault Duster

Сильною стороною моделі є підвіска, а також кліренс 210 мм. Автомобіль підходить майже для будь-яких доріг. Взимку рятує обігрів заднього та вітрового скла, а також передніх крісел. Машину можна завести навіть у найлютіші морози.

3. KIA Sportage

Кліренс 172 мм дозволяє не турбуватися за бампер і впевнено долати кучугури. Оснащення навіть у базових комплектаціях досить багате, тому купувати дорожчі комплектації нема рації. Якщо після покупки замінити акумулятор на новий, то кросовер не підведе навіть у найхолодніших регіонах.

4. Skoda Yeti

Рухає машиною 1,8-літровий двигун потужністю 152 к.с. Повнопривідна версія також оснащена обігрівом передніх крісел, бічних дзеркал та форсунок склоомивача. Дорожній просвіт становить 180 мм.

5. Nissan X-Trail

Цей автомобіль готовий до нерівностей на дорожньому покритті, низьких температур і навіть хімічних реагентів на дорогах. Усі комплектації йдуть із повним приводом. Також доступний обігрів вітрового скла, передніх крісел та керма.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти