Назвали топ-5 коробок передач, які відлякують водіїв

Коробка перемикання передач – один із головних агрегатів будь-якого автомобіля. Сьогодні хочемо поговорити про негласну п’ятірку, яка відлякує водіїв різних моделей авто.

МКПП. Відкриває список коробок, які водії намагаються уникати, стара-добра механіка. Як з’ясувалося, деякі трансмісії ламаються так само часто, як і автоматичні коробки.

Гідромеханічні. Гідромеханічна коробка перемикання передач DP0 часто зустрічається на автомобілях французьких брендів, таких як Renault, Peugeot та Citroen і славиться своєю ненадійністю. Також нарікання викликає гідромеханіка Hydra-matic GM 6T30, яка часто ставилася на автомобілі Opel та Citroen. Її головний недолік – гідротрансформатор, який часто виходить із ладу через перегрівання.

Автоматична DSG. Автоексперти радять оминати автомобілі, оснащені коробкою DSG DQ200. Найчастіше це моделі Volkswagen випуску 2006 року та пізніше. До недоліків цієї коробки відносять часті посмикування при русі та швидкий вихід з ладу, з подальшим дорогим капремонтом.

Варіатор. Варіаторна трансмісія взагалі не славиться великою надійністю, а модель Jatco JF011E – справжній двієчник, хоч і дуже популярний. Цей варіатор часто встановлювався як на передньопривідні, так і на повнопривідні автомобілі з двигунами об’ємом від 1,6 до 2,5 літрів таких марок, як Nissan, Mitsubishi, Jeep, Suzuki та Dodge.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти