Нову Toyota Prius показали у мережі

Автокомпанія Toyota представила спеціальну версію свого популярного гібридного автомобіля Prius, призначену для водіїв, які шукають більш динамічний досвід за кермом.

Новий Toyota Prius 24h Le Mans Centennial GR Edition отримав ряд вдосконалень в дизайні, спрямованих на покращення аеродинаміки. Він оснащений розширювачами колісних арок і переднім бампером з додатковими прожекторами. Габаритна ширина ліфтбека збільшилася на 50 мм до 1830 мм. Капот і антикрило виготовлені з вуглепластику, а задній бампер має повноцінний дифузор.

Шасі автомобіля пройшли серйозну модернізацію: колія спереду та ззаду була розширена на 40 мм, а дорожній просвіт зменшений на 30 мм до 120 мм. Prius GR Edition оснащений спеціальними колесами з розміром шин 235/50 R18. У салоні встановлені спортивні крісла та відповідне оздоблення. Що стосується силового агрегата, то не було надано жодних відомостей: шоу-кар оснащений стандартною технікою.

Найпотужніша версія актуального Prius оснащена дволітровим атмосферним двигуном та електромотором, що разом розвивають 223 кінські сили. Щодо термінів випуску серійної моделі Prius GR Sport, яка заснована на концептуальному шоу-карі, поки не надано жодної інформації.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти