Peugeot здивувала своєю новою моделлю (ФОТО)

Автовиробник Peugeot представив нове покоління хетчбека Peugeot 208. Нова генерація автомобіля надійде на ринок цієї осені. Модель наступного покоління на відміну від попередника виявилася безпечнішою і до того ж отримала повністю електричну версію.

Створювався автомобіль на платформі CMP, а його дизайн і риси стали нагадувати новий 508. Хетчбек відрізняється від попередника наявністю світлодіодним оптики, подовженого капота, колісними дисками 17 дюймів, іншим повітрозабірником, а також іншими ґратами радіатора.

У салоні нового Peugeot 208 буде цифрова панель приладів, а також екран діагоналлю 5, 7 і чи 10 дюймів.

Peugeot 208 нового покоління будуть продавати в п’яти версіях з декількома силовими установками. Відомо, що моторна гамма буде представлена ​​турбомотором об’ємом 1,2 літра, який в залежності від комплектації отримає потужність 75,10 і 130 к.с.

В якості трансмісії в даному випадку буде пропонуватися п’яти або шестишвидкісна МКПП, а також восьмишвидкісний «автомат».

Дизельна лінійка буде представлена ​​півторалітровим 100-сильним двигуном, пару якому складе 6-МКПП. Електрична модифікація отримала установку потужністю 136 к.с. з запасом ходу 450 км.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти