Стали відомі подробиці про новий електричний кросовер Volvo XC40

Компанія Volvo оснастить свій новий електричний кросовер XC40 інформаційно-розважальною системою на базі Android із вбудованими технологіями Google.

Volvo XC40 отримає нову інформаційно-розважальну систему на базі Android, здатною запропонувати клієнтам безпрецедентну персоналізацію, підвищений рівень інтуїтивності і нові вбудовані технології і сервіси Google.

Volvo Car Group – перший автовиробник, який спільно з Google інтегрували Google Assistant, Google Maps і Google Play Store в інформаційно-розважальну систему на базі Android. Електричний XC40 є першою моделлю Volvo, яка буде отримувати оновлення програмного забезпечення і операційної системи по бездротовому зв’язку, що ставить Volvo Cars на передові позиції в сфері автомобільних послуг.

Однією з кращих особливостей Android Automotive OS є те, що це операційна система Android, знайома мільйонам розробників, спеціально розроблена для роботи в автомобілі. Технології та сервіси, створені розробниками Google і Volvo Cars, вбудовані в автомобіль, а додаткові музичні і мультимедійні додатки, оптимізовані й адаптовані для автомобілів, будуть доступні в магазині Google Play.

Помічник Google дозволяє користувачам управляти функціями автомобіля, використовуючи тільки голос. Така інтеграція дозволяє не відволікатися водію від дороги і тримати руки на кермі й стежити за дорогою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти