BYD випередив Tesla і почав поставки електричних вантажівок

Виробник почав пропонувати новинки на перевірених для себе ринках.

За останній рік китайський автовиробник BYD все більше був пізнаваний в комерційному транспорті своїми електробуси, які він активно поставляє на ринки Китаю і Європи, а так само Північної і Південної Америки, пише SpecMachinery.com.ua.

Оскільки гамма електричних комерційних транспортних засобів BYD включає в себе і вантажні автомобілі, то виробник почав виведення їх на відомі для себе ринки. Нещодавно BYD поставив партію повністю електричних сміттєвозів бразильській муніципальній компанії з управління відходами Comlurb, яка буде використовувати вантажівки BYD eT8 для збору ТПВ в житлових районах Ріо-де-Жанейро.

Партія поставлених електричних сміттєвозів BYD T8 включає в себе дев’ять одиниць техніки, яка впродовж наступних шести місяців збільшиться на шість електромобілів, і ще п’ять прибудуть до кінця 2020 року.

Раніше, електричні 15-кубові сміттєвози BYD T8 вже успішно пройшли польові випробування в компанії Comlurb. Завдяки їх тихій їзді, вантажівки також зможуть використовуватися для нічних поїздок в житлових районах.

За даними BYD, на базове шасі T8 встановлений двигун потужністю 180 кВт з максимальним обертовим моментом 1500 Нм при нульових обертах. Вантажівка з ємністю акумулятора 217 кВт-год, здатна долати до 204 кілометрів на одному заряді батареї, що еквівалентно приблизно восьми годинам роботи в нормальних умовах руху. Завдяки системі рекуперативного гальмування електрична вантажівка може також генерувати електрику в батареях.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти