Maserati показала новий спорткар (фото)

Компанія Maserati продемонструвала зразок першої моделі з нового антикризового плану. Офіційний дебют новинки відбудеться в травні 2020 року.

У кінці липня Fiat Chrysler Automobiles Maserati оприлюднила план розвитку Maserati, завдяки якому в найближчі чотири бренд зможе конкурувати в сегменті розкішних авто. Згідно з цим планом, в 2020 році повинен дебютувати абсолютно новий спорткар. Раніше очікувалося, що ним стане серійна версія концептуального купе Alfieri зразка 2014 року, але в останній редакції плану ім’я Alfieri не фігурує, і шанувальники марки почали вгадуватт, що це може означати. Особливо довго відповіді чекати не довелося: прес-служба Maserati поділилася нічними знімками зразка нового спорткара, і він, як можна помітити, середньомоторний, в той час як у Alfieri двигун розташовувався спереду.

Якихось подробиць про новий спорткар поки немає: в офіційному релізі повідомляється лише про те, що силова установка для нього – це власна розробка Maserati, і на моделях інших брендів FCA вона використовуватися не буде.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти