На аукціоні продадуть розібрану на деталі Ferrari GTB/4 Daytona 1971 року (фото)

Онлайн-аукціон Collecting Cars виставить на продаж повністю готовий до збірки 40-річний Ferrari GTB/4 Daytona. Дводверка розібрана, однак майбутній власник отримає в комплекті усі деталі, щоб відновити модель.

Автомобіль свого часу отримав серйозні пошкодження, проте зараз кузов спорткара повністю відновлений. На початку процесу реставрації були придбані всі необхідні елементи, які потрібно замінити, але у першого власника так і не вийшло завершити ремонт.

Історія даного авто почалася в 1971 році, коли перший власник забрав новенький Ferrari GTB із заводу в Маранелло. Він брав участь в Гран-прі Монако та інших змаганнях, але після декількох відвідувань сервісу, продав машину. Вона ще двічі переходила з рук в руки, поки в кінці 70-х не потрапила в ДТП. Власник спробував витягнути спорткар з кювету за допомогою обгорнутих навколо кузова ланцюгів, що ще більше пошкодило авто.

Зазначається, що кузов реставрували в одній з кращих автомайстерень, шасі довели до заводського вигляду. Крім іншого, за час ремонту у власника скупчилося кілька десятків коробок з різними запчастинами для машини.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти