Компанія Genesis показала перші зображення кросовера Genesis GV80 (фото)

Корейська преміальний бренд Genesis опублікував перші офіційні фотографії свого першого кроссовера GV80. Новинку представлять в найближчі місяці.

Дизайн інтер’єру та екстер’єру GV80 розроблений з оглядкою на концептуальний кросовер GV80 Concept, який показали на автосалоні в Нью-Йорку ще в 2017 році. Спільні риси з однойменним концептом можна помітити з будь-якого ракурсу. Моделі схожі фірмовою решіткою радіатора Grest Grille, головною оптикою Quad Lamps і характерною «параболічною лінією», що проходить уздовж боковин кузова.

Інтер’єр Genesis GV80 втілює ідею краси відкритого простору, кожна деталь виконана в стилі мінімалізму, а приладова панель і органи управління розташовані на одному рівні з «командирською» посадкою водія. Кросовер також зможе похвалитися третім рядом крісел, новим мультимедійним комплексом з функцією рукописного введення тексту, голосовим управлінням і активним шумозаглушенням, і адаптивним круїз-контролем, в якому передбачена функція автоматичної зміни смуги руху на магістралі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти