Porsche Taycan отримає 90 спеціальних опцій

Підрозділ Porsche Exclusive Manufaktur розробив для електричного седана Taycan 90 спеціальних опцій, в які входять 3 варіації пакету Sport Design, колеса з аеродинамічними «лезами» і матричні фари з модулями кольору Glacier Ice Blue.

На вибір Porsche Exclusive Manufaktur встановить на Taycan обвіс Sport Design. Три варіанти цього стайлінг-пакета мають відмінність один від одного вставками на нижній секції переднього бампера, «спідницях» і з боків дифузора ззаду. До того ж їх можна забарвити в колір кузова, глянсовий чорний або виготовити з вуглепластика. Ремені безпеки пропонуються в 8-ми кольорах: Graphite Blue, Truffle Brown, Lime Beige, Crayon, Blackberry, Meranti Brown, Slate Grey і Bordeaux Red.

Матричні світлодіодні фари Dynamic Light System Plus доступні з тривимірною графікою на внутрішній частині корпусу у вигляді друкованої плати. Також, секції денних ходових вогнів можуть пофарбувати в блакитний колір Glacier Ice Blue. Фари мають 84 індивідуальні світлодіода, які можуть відключатися цілими секціями, щоб не засліплювати зустрічний потік.

Також в каталозі Porsche Exclusive Manufaktur є 21-дюймові п’ятиспицеві колісні диски з аеродинамічним «лезами». Пластини виконані із спресованого і подрібненого вуглеволокна, що дозволяє знизити вагу приблизно на 3 кілограми.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти