Porsche показав повністю електричний Macan (фото)

У мережі з’явилися перші зображення екологічно чистої версії німецького спортивного кросовера, які демонструють дизайн майбутньої новинки.

«Ми вже почали розробку електричного Macan. Ми, в Porsche, зобов’язані думати про спортивні рішеннях для електромобілів і працювати над ними», – каже Майкл Штайнер, член правління Porsche з досліджень і розробок.

В основі новинки, яка більше не буде вироблятися з традиційними ДВЗ, лежить нова архітектура Premium Platform Electric (PPE). Це досить ризикований крок для успішної моделі, особливо з огляду на відносно невелику, але зростаючу частку ринку електромобілів в усьому світі. Таким чином, щоб протистояти будь-якому опору з боку покупців, які можуть не захотіти електричний Macan, Porsche продовжить продавати актуальну генерацію кросовера разом з абсолютно новою версією.

Дизайн електричного Macan буде перегукуватися з новим Taycan зважаючи на їх загальну рису – наявність електромоторів. Однак загальна форма і силует електричного Macan навряд чи сильно зміняться в порівнянні з традиційною версією автомобіля.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти