На продаж виставили практично новий Audi V8 1990 року (фото)

Компанія Bourguignon з Нідерландів виставила на продаж Audi V8 1990 року. Автомобіль, пробіг якого складає всього 218 кілометрів, оцінили в 74 950 євро.

Запущений у виробництво в далекому в 1988 році розкішний седан проклав шлях для першого покоління A8, щоб скласти гідну конкуренцію Mercedes-Benz і BMW. Це був перший повнорозмірний розкішний седан Audi, перший серійний автомобіль з двигуном V8 і перша модель, оснащена системою повного приводу quattro в поєднанні з автоматичною коробкою передач.

З моменту запуску до серпня 1991 року єдиним доступним двигуном був 8-циліндровий 3,6-літровий атмосферний агрегат потужністю 250 к.с. і 340 Нм крутного моменту. Він був пов’язаний або з чотириступінчастою АКПП, або з п’ятиступінчастою «механікою». Пізніше з’явилася модифікація Audi V8 з 4,2-літровим V8, який розвивав 280 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Такий агрегат міг поєднуватися з тою ж АКПП або 6-ступінчастою «механікою».

Audi випустила всього близько 21 тисячі V8 з жовтня 1988 року по листопад 1993 року, а це означає, що знайти такий автомобіль в ідеальному стані непросто.

Цей розкішний седан перлинно-білого кольору спочатку був придбаний в Бельгії, а в 2016 році був куплений нинішнім власником – колекціонером з Нідерландів.

Автомобіль оснащений раннім 3,6-літровим мотором, підключеним до чотириступінчастої автоматичної КПП.

Стандартне оснащення було дуже щедрим і включало круїз-контроль, ABS, електропривод передніх сидінь з пам’яттю для водія, підігрів сидінь (в тому числі і задніх), автоматичний клімат-контроль, люк на даху, електричні склопідйомники і дзеркала і багато іншого.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти