Оновлений Jeep Compass вийшов на ринок (фото)

Європейські дилери компанії Jeep стали приймати замовлення на кросовер Compass 2020 модельного року. Оновлена ​​модель отримає новий двигун і новий мультимедійний комплекс.

У лінійку моторів Jeep Compass 2020 модельного року увійде новий 4-циліндровий турбоагрегат об’ємом 1,3 літра сімейства Global Small Engine концерну FCA. Мотор працюватиме в парі з 6-ступінчастою МКПП або з новою 6-ступінчастою роботизованою трансмісією DDCT (Dual Dry Clutch Transmission) з подвійним «сухим» зчепленням.

Кросовер з «механікою» розвиває 130 к.с., з «роботом» – 150 сил. Максимальний крутний момент в обох версіях сягає 270 Нм, привід – виключно передній. В якості альтернативи клієнтам з Європи запропонують оновлений Compass з 1,6-літровий турбодизелем MultiJet II, потужністю 120 к.с. і 320 Нм. Такий агрегат поєднується лише з механічною КПП, а привід – також тільки передній.

Привід на всі колеса запропонують на «гібридному» Compass 4xe, установка якого складається з того ж 1,3-літрового мотора сімейства Global Small і електродвигуна. Останній обертає задні колеса. Сумарна віддамо такої силової установки становить 190 або 240 к.с.. У європейських дилерів гібридні Compass 4xe з’являться в другому півріччі 2020 року.

Крім того, оновлений Compass зазнав модернізації ходової частини. Так, кросовер отримав перероблену систему рульового управління, а також нові амортизатори з клапанами FSD (Frequency Selective Damping). Останні, як уточнюють в компанії, обмежують коливання кузова автомобіля при проїзді нерівностей, не знижуючи при цьому їздовий комфорт. Як запевняє виробник, такі доробки сприятливо позначилися на керованості і плавності ходу Compass.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти