Кросовер Jeep Compass отримав новий двигун

Компанія Jeep представила компактний кросовер Compass 2021 модельного року для європейського ринку, який в тому числі став доступний з новим двигуном. Тепер випуск цих автомобілів для ЄС налагодили на підприємстві FCA в італійській комуні Мельфі. Раніше машини поставляли в Європу з Мексики.

У моторну гамму увійшов 1,3-літровий чотирициліндровий бензиновий турбодвигун, який замінив колишню «четвірку» об’ємом 1,4 літра. Агрегат доступний в двох стадіях форсування: 130 і 150 к.с. (максимальний крутний момент в обох випадках – 270 Н · м). Перший двигун працює з шестиступінчастою механічною коробкою передач, а більш потужний поєднується з семидіапазонним «роботом» з двома сухими зчепленнями.

Крім того, європейський Jeep Compass доступний з 120-сильним 1,6-літровим дизельним мотором, «механікою» і переднім приводом.

Повнопривідні варіанти кросовера йдуть тільки з гібридною силовою установкою на базі 1,3-літрового бензинового двигуна, що працює разом з електромотором і батареєю. Комбінована установка доступна в двох версіях потужності: 190 і 240 кінських сил.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти