Американець придбав за все життя 42 автомобіля Volkswagen

Житель міста Чарльстон – Тейлор Брайант продемонстрував неймовірну прихильність до марки, придбавши собі кілька десятків років тому Volkswagen Beetle в якості першого автомобіля, із тих пір він їздить виключно на автомобілях цього німецького бренду.

Представництво «Volkswagen» в США розповіло про Тейлора Брайанта з міста Чарльстон штату Південна Кароліна, який є чи не найбільш відданим фанатом марки: американець придбав за все життя 42 автомобіля Volkswagen.

Любов до марки з Вольфсбурга виникла у нього ще за шість років до того, як він купив свій перший автомобіль – культовий Beetle 1961 року випуску. Автомобільний інженер за освітою, Брайант 12 років пропрацював механіком по ремонту та обслуговуванню автомобілів Volkswagen, залишаючись при цьому відданим клієнтом марки – з тих пір він змінив декілька примірників моделей Golf, Jetta та Passat.

В даний час він володіє двома седанами Jetta – 1999 і 2017 років випуску, а також універсалом Passat 2004 року випуску. Загальна кількість «Фольксвагенів», які купував Брайант, досягло 42 автомобілі.

Тепер фанат Volkswagen мріє про Karmann Ghia 1967 року випуску і кросовер Atlas, який забезпечить достатньо місця для двох дітей і чотирьох собак.

Своїй дружині на п’яту річницю весілля Брайант подарував кабріолет Golf, а першим автомобілем для сина купив седан Jetta. «Volkswagen був першою машиною, яку я купив і, ймовірно, буде й останньою», – сказав він.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти