Електричні Range Rover EV та Jaguar XJ затримуються через пандемію

Керівництво Jaguar Land Rover підтвердили існування електричного Range Rover – та заявили, що він і майбутній електричний Jaguar XJ були відкладені через скорочення витрат під час пандемії, пише видання Autocar.

Згідно зі стенограмою телефонної конференції з інвесторами, яку бачив Autocar, головний фінансовий директор JLR Адріан Марделл сказав, що два електромобіля будуть представлені в жовтні і листопаді, а не в серпні і вересні.

Ці два автомобіля будуть засновані на абсолютно новій архітектурі MLA від JLR і стануть рідними братами по шкірі. Дуже мало відомо про Range Rover з акумуляторним електричним приводом, але очікується, що він буде трохи нижче за профілем, ніж Velar, при такій же довжині. Дві машини будуть побудовані на модернізованому заводі Castle Bromwich. Марделл також розповів про загадковий новий продукт, названий «MLA MID», випуск якого також був відкладений.

Марделл повідомив інвесторам, що інженерні роботи над моделями Range Rover і Range Rover Sport наступного покоління (обидва на основі MLA) були припинені під час блокування. Робота над Defender 90 також тривала безперешкодно.

За словами Марделл, до епідемії Covid-19 компанія JLR продавала близько 550 000 автомобілів щорічно. Він також стверджував, що бачить, що продажі компанії збільшуються з 550 000 до 600 000 одиниць в рік, натякаючи, що JLR буде дуже прибутковою на цьому рівні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти