BMW розробляє спортивний електрокар на базі i4

Про бренд BMW знає буквально весь світ. Але мало хто в курсі того, що ця німецька компанія має свій власний підрозділ, присвячений автоспорту і виробництва відповідних автомобілів – BMW M. Новина полягає в тому, що даний підрозділ буквально вчора оголосив про те, що вони приступили до розробки свого першого електромобіля з акумулятором на базі майбутнього електромобіля BMW i4.

Читайте також: Названо найбільш ненадійні авто: часто ламаються, а ремонт дорогий

Якщо вірити інформації, яка була опублікована виданням CarAdvice, Маркус Флаш, генеральний директор BMW M зробив згадану вище заяву в рамках нещодавньої прес-конференції для цілого ряду австралійських ЗМІ. Але найцікавіше полягає в тому, що Маркус в рамках все того ж інтерв’ю сказав, що даний прийдешній автомобіль буде представлений вже в наступному році, що є дійсно приємним і несподіваним сюрпризом. Сам же електрокар потрапить в сегмент «високопродуктивних автомобілів» компанії. Також акцентувати увагу варто і на наступних словах Маркуса Флаша: «Уже в наступному році ми запустимо в продаж перший акумуляторно-електричний автомобіль M в сегменті продуктивності, заснований на базі автомобіля BMW i4.

Також хотілося-б сказати, що зараз ми почали активніше працювати над гібридними, електрифікованими і високопродуктивними автомобілями, проте зараз поки що дуже рано говорити про те, що саме вони з себе представлятимуть ». Так що тепер цілком можна бути впевненими в тому, що прийдешній електрокар серії BMW M буде куди більш спортивним, ніж стандартний і відомий всім i4. І тим не менше, майбутня новинка все-таки не зможе зрівнятися з самими «високопродуктивними» моделями компаніями, такими як BMW M3 і M4. Маркус Флаш стверджує, що сучасні акумуляторні технології як і раніше не до кінця підходять для його високопродуктивних автомобілів.

Він вірить в те, що потрібний компанії акумулятор буде створений тільки через кілька років, а поки-що автовиробник не може реалізувати весь свій потенціал. Точні характеристики майбутнього автомобіля нам не відомі, проте варто припустити, що ми можемо очікувати куди більш кращих характеристик, ніж у стандартної версії BMW i4. До слова, i4 буде мати двигун, потужністю в 390 кВт, завдяки якому автомобіль зможе розганятися з нуля до 100 кілометрів на годину всього за чотири секунди. Ну а якщо прийдешній електричний BMW M буде ще краще, то автомобіль буде чекати успіх.

Читайте також: Названі три найкращі автомобілі останнього десятиліття

Джерело fainaidea.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти