KIA змінить свій фірмовий логотип на початку 2021 року

Як зазначає Automotive News з посиланням на генерального директора корейського концерну Хо Сун Сона, зміна логотипу відбудеться в рамках глобального плану компанії під назвою Plan S.

Стало відомо, що компанія Kia змінить свій фірмовий логотип на початку 2021 року. Це трапиться в рамках глобального плану Plan S, який передбачає перемикання марки на електромобілі і гібридні автомобілі.

Новий фірмовий логотип компанії Kia буде являти собою з’єднані букви, які можуть бути зроблені як в чорному, так і білому кольорі. Відзначимо, що символи схожого дизайну вже застосовувалися концерном на електричному концепті Imagined by Kia, який показали на Женевському автосалоні в березні 2019 року.

Чи буде використовуватися новий логотип Kia на всіх моделях марки або тільки на електрокарах і гібридах, поки немає точної інформації. На сьогоднішній день компанія Kia вже продає деякі свої моделі з іншими логотипами. Так, в Південній Кореї автомобіль Stinger реалізується з емблемою Е, а для нового позашляховика Mohave створили свій унікальний логотип.

Читайте також: Абсолютно нова Skoda Fabia вийде в 2021 році

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти