Hyundai запропонувала дивний спосіб боротьби з неприємним запахом в салоні Palisade

Покупці нового флагманського кросовера Hyundai Palisade почали писати скарги на неприємний запах у салоні автомобіля. Як виявилося, такий запах виходив від сидінь, обтягнутих шкірою Nappa. Таку оббивку виробник пропонує в дорогих комплектаціях Palisade Limited або Calligraphy вартістю понад 47 тисяч доларів.

Як відповіли в компанії на запит видання The Drive, проблема виявилася в наповнювачі підголівника. Причому виник він через зміни в процесі виробництва елементів в невеликої партії автомобілів. У всіх кросоверів, які вийшли пізніше такої проблеми вже немає.

Тим же, хто опинився серед «щасливчиків», пропонують скористатися звичайними побутовими засобами для усунення запахів. Щоб уникнути ненавмисного пошкодження поверхонь шкіри Nappa або швів, виробник порадив звернутися до дилерів. Вони вже отримали докладну інструкцію, як і що потрібно робити.

Зокрема, дилерам пропонується просочити внутрішній матеріал підголівника наявними у продажу засобом для усунення запаху. Також розпорошити трохи монтажні отвори у верхній частині спинки сидіння для більшого ефекту. Якщо запах з’явиться знову, повторити процедуру.

Читайте також: Ford випустить дешевий електрокар: ціна і інші деталі

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти