Кросовер Haval DaGou обійшов за продажами Kia Sportage

В кінці вересня у Китаї стартували продажі брутального кросовера Haval DaGou, а вже через два місяці офіційні дилери марки предали клієнтам ще понад 8,5 тисячі таких авто, і це дозволило Haval DaGou обійти в продажу головного конкурента – Kia Sportage, який у цьому ж місяці розійшовся у кількості 8,2 тисячі одиниць.

Цікаво, що назва кросовера перекладається з китайської як “Велика Собака”. Haval DaGou представили в цьому році в рамках автосалону в Ченду (Китай).

Екстер’єр автомобіля створювався під керівництвом Філа Саймонса, колишнього фахівця Jaguar Land Rover. DaGou – це кросовер з несучим кузовом, задньою підвіскою і поперечним компонуванням мотора, але кузов DaGou повністю оригінальний – автомобіль відрізняється високим дахом, довгим капотом, брутальним дизайном і просторим салоном. По шасі модель уніфікована з Haval H6 нового покоління.

Haval DaGou оснащений бензиновими турбомоторами які мають об’єм 1,5 і 2,0 літра потужністю 169 і 204 к.с. відповідно. Коробка передач – 7- ступінчастий «робот» з двома зчепленнями і можливістю перемикання пелюстками на кермі. 1,5-літровому агрегату покладено передній привід, а версії які мають 2,0 літрові двигуни – мають повнопривідну трансмісію з можливістю блокування заднього диференціала. Також є функція настройки режимів, їх 6, і вони вже попередньо встановлені – економ, стандартний, спортивний, пісок, бруд, сніг.

На початку наступного року на ринку Китаю з’явиться модифікація з повним приводом, її вартість ще не відома. Про експортні перспективи моделі Haval ще досі не розповіли, але якщо вірити інсайдерській інформації, то вже в наступному році модель може з’явитися і на нашому ринку.

Читайте також: Новий Skoda Kodiaq помiтили під час тестів: відео

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти