Suzuki готує преміальний кросовер за $ 8000: що відомо про новинку

Майбутній кросовер Suzuki отримає преміальне оснащення і зовнішність, при цьому його вартість буде порівняна з бюджетними моделями.

Японський автовиробник вирішив розширити свій модельний ряд. В якості нової моделі був обраний кросовер, адже саме цей сегмент є найбільш швидкозростаючим в даний час. Розмінюватися на бюджетний варіант японська компанія не має наміру, а готує відразу преміальний варіант.

Основою для майбутньої новинки стане хетчбек Suzuki Baleno. При цьому розміститься новинка в лінійці виробника нижче Vitara Brezza. Імені у майбутнього кросовера Сузукі поки немає. Є тільки внутрішньозаводський індекс YTB. Поки достовірно невідомо, буде це стандартний кросовер або більш популярна зараз модифікація крос-купе. У будь-якому випадку, модель обіцяє бути стильною і сучасною, з прогресивним обладнанням і максимальним пакетом систем допомоги водієві.

Беручи до уваги, що Baleno досягає в довжину 3995 мм, а його колісна база дорівнює 2520 мм, то, ймовірно, і новий кросовер з’явиться приблизно з такими ж габаритами. За даними інсайдерів, новинка розділить з донором і силову установку. Йдеться про 1,2-літровий атмосферний двигун з віддачею 83 к.с., який пов’язаний з п’ятиступінчастою МКПП або варіатором. Також розглядається варіант з 1,5-літровим бензиновим агрегатом на 105 к.с. з повним приводом.

В першу чергу дана модель буде адресована індійському ринку. Якщо новий кросовер Suzuki добре себе покаже, є ймовірність, що надалі він стане глобальною моделлю. Однак це буде не скоро. Адже навіть в Індії новинку представлять не раніше 2023 року. Орієнтовна вартість майбутнього кросовера складе 8000 доларів.

Читайте також:

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти