У Німеччині представили тюнінгований Mercedes-AMG G63

Німецьке тюнінг-ательє Kourosh Mansory показало оновлену версію автомобіля Gronos, що базується на Mercedes-AMG G63 і G65 AMG. Всього буде вироблено 10 таких позашляховиків, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Перший раз автомобіль був показаний в 2013 році. Назва моделі дали на честь бога Кроноса, тому в салон в якості сидінь встановили трони, як висловилися в Mansory, які оббиті тонкою шкірою і швами на замовлення.

Колеса на 23 дюйма мають шини 305 / 35ZR23. Також був розроблений унікальний двигун, зроблений з V8, у якого також переробили вихлопну систему. В результаті потужність склала 840 к.с. з 1000 Нм.

Потім був створений Gronos Black Edition з вуглецевим кузовом, а пізніше вийшов Gronos Facelift з переробленим кузовом з вуглецевого волокна, більш широкими крилами, новим переднім капотом і переднім спойлером.

Зараз автомобіль поліпшили до останніх трендів ринку. Так позашляховик обладнали новим переднім бампером і нижнім спойлером, новими широкими крилами і заднім дифузором. Аеродинамічні деталі зроблені з вуглецевого волокна, також присутні особливі деталі “Forged Carbon” з глянсовою обробкою під мармур.

Gronos має глибокий зелений відтінок British Racing Green. При цьому передню кришку двигуна фарбувати не стали, щоб кожен міг оцінити ідеально оброблене вуглецеве волокно. Ще авто оснащене додатковими денними ходовими вогнями і яскравими світлодіодами над лобовим склом.

Цікавим дизайнерським рішенням стала кришка задніх дверцят, зроблена з кованого вуглецю.

Mansory не пожаліла і стандартний двигун Mercedes G63 AMG в 585 к.с. Ательє переробило його на свій смак, додавши великі турбокомпресори і спеціальну вихлопну систему. Так віддача збільшилася до 850 к.с. з 1000 Нм.

Розгін позашляховика до 100 км / год складає 3,5 с, а максимально авто може розвинути 250 км / год.

Читайте також: Назвали автомобілі, з якими власники не хочуть розлучатися

Джерело obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти