Новий Kia Sportage отримав незвичайний дизайн

Протягом декількох років кросовер Kia Sportage входить в трійку найпопулярніших автомобілів в Україні. Незабаром на наших дорогах він буде виглядати інакше – кросовер офіційно перетерпів зміни між поколіннями. Правда, поки зовнішній вигляд і інтер’єр нового Kia Sportage 5 були тільки розсекречені.

Автомобіль кардинально відрізняється від нинішньої моделі, має різні пропорції і силует. Плавні форми замінили на гострі, машина стала виглядати більш чоловічий та спортивної. Зовні домінує нова решітка радіатора “тигровий ніс” та інші оптичні елементи, вони отримали незграбний вигляд.

ДГЗ в формі бумеранга також привертає увагу. Усередині Kia Sportage 5 також відрізняється. Тут основна увага приділяється вигнутому корпусу, що підноситься над передньою панеллю. Він має новий великий цифровий дисплей і мультимедійну систему з 12,3-дюймовим сенсорним екраном. Крім того, машина отримала масивний центральний тунель без важеля перемикання передач. Тепер передачі будуть перемикатися за допомогою шайби.

Характеристики Kia Sportage 5 будуть опубліковані пізніше (в липні), хоча особливих сюрпризів з цього приводу не очікується. Фактично, цей кросовер побудований на тій же платформі, що і його колега по групі, останнє покоління Hyundai Tucson. Після нього він успадкує такі двигуни: бензинові та дизельні «четвірки», гібридна установка, plug-in привід. Теж стосується і коробки передач (6MKPP, 7-ступінчастий робот з подвійним зчепленням), а також привід – (спереду – база, повний – опція).
Продажі Kia Sportage 5 на ключових ринках почнуться восени, хоча виробництво моделі почнеться пізніше в цьому місяці.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти