Назвали автомобілі з найзручнішими сидіннями

Складено рейтинг автомобілів з самими зручними сидіннями, передає «Твоя МАШИНА» .

У список входять представники люксових брендів. Сидіння оцінювалися не тільки на комфорт, але і функціонал, безпеку і якість матеріалів.

Mercedes-Benz S-Class (W223)

Сидіння топової версії S580 якісно оброблене дорогою шкірою, має функцію масажу з 10 різними режимами роботи і зручні підголовники. Також подбали і про безпеку пасажирів другого ряду, встановивши передні подушки безпеки.

Rolls-Royce Phantom Tempus

Седан всередині нагадує космічний простір, а пасажирам надані подушки і електричні підніжки. Також в комплекті йдуть дві пляшки шампанського і набір кришталевих келихів. Крім того, сидіння зроблені вручну, а оброблені овечою вовною і деревом.

Lamborghini Aventador SVJ

Екстремальний суперкар обладнаний двома сидіннями без електрорегулювання, підігріву та вентиляції. Однак сидіти все одно приємно за рахунок форми крісел, як у винищувачах. 5-точкові ремені безпеки не сковують рухи і надійно фіксують водія і пасажира.

Koenigsegg Gemera

Гіперкар вміщує чотири сидіння, а двері відкриваються вгору. Завдяки поролону сидіння приймають форму тіла людини. Крім того, два передніх сидіння можна відрегулювати в чотирьох різних напрямках. Також варто відзначити підстаканники з функціями нагрівання та охолодження, мультимедійні дисплеї, бездротове зарядний пристрій для мобільних пристроїв і навіть лампи для читання.

Volvo XC90

Каркаси сидінь виготовлені з високоякісної сталі, що значно знижує навантаження на водія і пасажира. Крісла зроблені з екологічно чистих матеріалів, серед яких натуральна шерсть і перероблений пластик. Також є безліч функцій – від різних регулювань до масажу.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти