Після дощів ринок може наповниться втопленими машинами, як розпізнати таку

Жоден водій не захоче взяти на вторинному ринку битий автомобіль, який побував навіть в незначній ДТП, а ось коли він стикається з машиною-потопельником, то проблем може бути ще більше.

Найгірше в таких машинах те, що проблеми в них проявляються через якийсь час. Спочатку в такому автомобілі все працює нормально, проте потім починають “глючити”, а то і зовсім перестають функціонувати цілі системи і агрегати.

При огляді в першу чергу потрібно спробувати встановити, як давно машина виставлена ​​на продаж. Отриману дату слід співвіднести з останніми подіями в країні і регіоні, дізнатися чи не було в місці реєстрації автомобіля великих повеней або сильних дощів. Якщо стихія вирувала якраз незадовго до початку продажу машини, то це привід провести більш ретельну перевірку.

Дізнатися, як давно машина стоїть на продажу можна по її реєстраційним номером. З його допомогою вийде виявити не тільки дату початку продажу, а й регіон. Далі слід провести професійну діагностику вузлів з підвищеною увагою.

Також потрібно заглянути під капот і перевірити наявні там роз’єми проводки на предмет окислення. Рекомендується оглянути салон автомобіля на присутність запаху сирості. Дуже часто продавці намагаються позбутися його за допомогою різних ароматизаторів.

В обов’язковому порядку слід придивитися до важкодоступних місць в салоні і заглянути в відсік з запасним колесом. Наявність слідів води говорить від тому, що від такої покупки краще відмовитися.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти