Назвали 10 доступних авто, обслуговування яких не вдарить по кишені

Для того, щоб машина не втрачала гарантію, вона повинна проходити сервісне технічне обслуговування кожні 15-20 тисяч кілометрів. При цьому середньорічний пробіг автомобілів становить 17500 кілометрів. А це значить, що за п’ять років більшість нових автомобілів встигає пройти ТО 5-6 разів. Подивимося, наскільки дорого обходиться обслуговування популярних і доступних моделей.

1. Peugeot 408

Єдине авто в сьогоднішньому списку, для якого виробник встановив пробіг для планової перевірки в 20 тисяч км. А це значить, що за 5 років машина встигне пройти рівно 5 ТО.

2. Lada Granta

Планка пробігу до перевірки – 15 тисяч км. Вартість самого ТО по кишені кожному і особливо витрачатися не доведеться.

3. Kia Rio

Популярний корейський автомобіль потрібно відправляти в сервіс для перевірки кожні 15 тисяч кілометрів. Всього за п’ять років доведеться пройти 6 бюджетних технічних обслуговувань в сервісі.

4. Hyundai Accent

Ще один популярний нині автомобіль повинен буде пройти за п’ять років шість сервісних перевірок. Плановий пробіг також становить 15 тисяч км.

5. Lada Vesta

Плановий інтервал – 15 тисяч км. або 6 ТО за 5 років. Загальна вартість обслуговування за вказаний строк не дуже висока.

6. Chevrolet Cobalt

Наступний автомобіль в категорії за 5 років обслуговування обійдеться ще дорожче, хоча і не радикально.

7. Lada XRAY

Чуть-чуть дорожче коштує обслуговування вітчизняної Lada XRAY. При плановому пробігу в 15 тисяч км. на рік водія чекає за 5 років 6 ТО.

8. Chevrolet Nexia

Перевіряти Nexia слід кожні 15 тисяч кілометрів. За п’ять років буде шість перевірок.

9. Volkswagen Polo

Популярний автомобіль від Volkswagen також перевіряється в сервісі кожні 15 тисяч км пробігу. Якщо використовувати неоригінальні запчастини, то можна вкластися в досить адекватну суму.

10. Skoda Rapid

Нарешті, не можна не згадати про чеський автомобіль Skoda Rapid, який користується великою популярністю. Машина перевіряється в обов’язковому порядку 6 раз за 5 років.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти