Недоліки в роботі Kia Rio 3, про які варто знати автомобілістам

Kia Rio 3 в останні роки стала дуже популярною моделлю в Європі. Основною причиною стала ціна, яка навіть під час кризи особливо не змінилася, передає «Твоя МАШИНА» .

Розташування каталізатора не продумане

Звичайно ж, не обійшлося і без недоліків. Найбільший – це швидкий знос каталізатора. Також виникають проблеми з мотором через його близьке розташування до каталізатора. Таким чином, коли каталізатор починає руйнуватися, його осколки потрапляють в циліндри. В результаті збільшується споживання масла і втрачається компресія, що призводить до ремонту двигуна.

Причому розрахувати термін життя каталізатора неможливо. Він може відслужити як 60 000 км, так і 500 000 км. Тому багато власників моделі змінюють каталізатор на пламегаситель. У Kia Rio 4 такої проблеми немає, так як вихлопна система доопрацьована.

Підвіска грубо відпрацьовує нерівності на дорозі

Модель призначена для поїздок по рівній дорозі, тому ями і інші нерівності стають перешкодою для автомобіля. Підвіска не справляється, і в салоні відчуваються всі нерівності, особливо на задньому сидінні.

Їзда в тісноті на задньому ряду

Kia Rio 3 – це компактний автомобіль, тому на задні сидіння навряд чи влізуть три пасажира. Особливо мало місця залишається ногам – у найвищої людини коліна будуть упиратися в переднє сидіння.

Лакофарбове покриття легко пошкодити

Власники скаржаться на занадто тонкий шар лакофарбового покриття. Кузов можна подряпати навіть нігтем. Товщина металу в мережі теж дуже тонка, її можна порівняти з щільною фольгою. Безумовно, машина стійка до корозії, але якщо не усувати відколи вчасно, то іржа не змусить себе довго чекати.

Кіа Ріо 3 вимагає дбайливого звернення, але машина прекрасно підійде для міст з хорошими дорогами.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти