Назвали топ-5 кращих бюджетних автомобілів, які варто придбати

Купуючи новий автомобіль, цілком ймовірно, що ви це робите двома способами: керуючись або пристрастю, або раціоналізмом. Тому експерти склали рейтинг раціональних авто на сьогодні за різними параметрами.

FIAT Tipo

Рестайлінговий ФІАТ Тіпо це прекрасна машина для щоденного використання. Конструктивно і технологічно він простенький, салон досить просторий, дизайн приємний. Дизельні та бензинові двигуни потужністю від 95 до 130 к.с. вже давно зарекомендували себе як надійні. А от витривалість електроніки, це вже окрема тема.

Завдяки своїм габаритам (клас С), внутрішньому простору і низькою ціною на ринку нових автомобілів для Тіпо немає ніякої іншої прямої альтернативи. Ви можете купити його в традиційному кузові седан, хетчбек або універсал. Крім того, для кузова хетчбек існує версія Fiat Tipo Cross, укомплектована підвищеним кліренсом, захисним обвісом по колу і рейлингами на даху. Багажник седана за об’ємом дорівнює 550 літрам. Ціна в Україні починається від 13 000 доларів.

Honda Jazz

Японський Honda Jazz має економічний двигун з витратою пального 4 л/100 км. Такі вражаючі показники економічності були досягнуті завдяки технології «м’який гібрид».

Об’єм багажника становить 304 літри, а місця в салоні вистачає навіть високим пасажирам. Jazz – автомобіль для тих, хто шукає практичний спосіб пересування по місту і за його межами. Ціна в Україні: від $ 29000.

Suzuki Ignis

Сузукі Ігніс має специфічний дизайн, але деяким він прям до душі. Автомобіль має просторі задні сидіння і багажник на 260 літрів. Довжина машини становить 3.7 метра.

Це маленький автомобіль і разом з тим надзвичайно легкий: всього 860 кг. Завдяки 18 см дорожнього просвіту, невеликим звісам кузова і інтелектуальній конфігурації повного приводу Suzuki Ignis набагато більше здатний їздити по бездоріжжю, ніж більшість позашляховиків на ринку. Двигун тут також з системою «м’якого гібрида», бензиновий, потужністю 83 к.с. витрачає в середньому 4 л/100 км. Ціна в Україні на 2021 від 16 300 доларів.

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy єдина модель в нашому списку, яка готова запропонувати 7 повноцінних посадкових місць. Румунський мінівен пропонується з дизельними моторами потужністю від 95 до 115 к.с. і витратою менше 4.5 л/100 км. Також ви можете замовити версію з великим кліренсом і «позашляховим» обвісом по колу – Lodgy Stepway.

Оздоблення Дачії всередині і їздові характеристики не покликані кого-небудь вразити, проте практичності даної моделі бажати не доводиться. Мало того, що тут можуть розміститися 7 чоловік, та ще й є можливість перевозити вантаж в багажному відсіку на 827 літрів, якщо демонтувати третій ряд сидінь. Ціна в Україні: від 18 000 доларів.

SsangYong Korando

SsangYong Korando, ймовірно, можна навіть вважати естетично привабливою машиною. Під капотом розташовуються двигуни потужністю від 136 до 163 к.с., як бензинові, так і дизельні.

Корандо добре обладнаний вже в базовій комплектації, а багажник дорівнює 551 літру. Налаштування ходової також дивно прийнятні, як в плані керованості, так і з точки зору енергоємності на поганих дорогах. Ціни в Україні поки невідомі, але в ЄС новий Корандо дешевше 20 000 євро.

Джерело ampercar.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти