В якій країні володіння автомобілем найдоступніше

Для більшості людей володіння автомобілем означає свободу пересування. Автомобіліст може їхати, дивитися і робити те, що хочеш, коли завгодно. Але свобода має ціну – в деяких країнах вище, в інших – менше.

Кращі країни

Щоб дізнатися, де найдешевші та найдорожчі країни для володіння автомобілем, сервіс scrapcarcomparison взяв середню вартість конкретних автомобілів і додали їх до середньої вартості страхування автомобіля, ремонту та поточних цін на паливо, щоб оцінити, наскільки дорого володіти і управляти автомобілем.

Ці витрати порівнювалися з середніми річними заробітками в кожній країні.

З’ясувалося, що саме Австралія виступає як найкраща в світі країна в співвідношенні ціни і якості для водіїв. Вимагаючи трохи менше половини середньої австралійської річної заробітної плати (49%), витрати на володіння і управління автомобілем тут нижче, ніж в будь-якій іншій країні.

Серед кращих автомобіле-орієнтованих країн – США, а також кілька європейських країн, які також потрапили в топ-10 лідерів. З більш високою вартістю життя, ніж багато інших країн в нашому дослідженні, Великобританія виявилася на дев’ятому місці.

Найменш привабливі країни

З іншого боку, заробітна плата відіграє величезну роль в тому, наскільки авто виявляється доступним.

Туреччина вважається найдорожчим місцем для володіння автомобілем, її житель повинен мати в 6 разів більшу річну зарплату Туреччини, щоб купувати і утримувати автомобіль.

Україна знаходиться між Бразилією і Гватемалою. Середньостатистичному українському, щоб придбати і містити автомобіль, потрібно витратити більше чотирьох річних зарплат.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти