Назвали 5 сімейних авто з пробігом і хорошим показником безпеки

Сімейні автомобілі припускають місткість, надійність і безпеку. Зазвичай для сімейних поїздок обирають кросовери, мінівени і позашляховики. Про кращі моделі розповість «Твоя МАШИНА» .

Всі представлені нижче автомобілі отримали 5 зірок по системі Euro NCAP. Також моделі мають просторим салоном, містким багажником і широким списком оснащення.

Kia Sorento II Рестайлінг

Повнопривідний позашляховик оснащений 2,4-літровим бензиновим двигуном потужністю 175 к.с., 6-ступінчастою МКПП або АКПП. Автомобіль обладнаний безліччю подушок безпеки і системою Isofix для надійної фіксації дитячих крісел. При зіткненні водій і пасажири знаходяться в безпеці на 87%, а пристебнуті діти на 84%.

Subaru Outback IV Рестайлінг

Під капотом повнопривідного універсалу розташовується 2,5 або 3,6-літровий мотор і варіатор. Безпека для водія оцінюється в 85%, пасажирів – 87%, а пішоходів – 70%. У цій машині також є передні і бічні подушки для водія і пасажирів, преднатяжители і обмежувача навантаження ременя і система Isofix.

Volkswagen Sharan II

Мінівен представлений в 5-, 6- і 7-місцевому варіанті. Машина оснащена двигуном 1.4 TSI на 150 к.с., 2,0 TSI потужністю 200 к.с, а також 2,0 TDi потужністю 140 або 170 к.с. з паливною системою Common Rail. До них йде 6-ступінчаста МКПП або робот DSG з подвійним зчепленням.

У мінівені встановлено передні подушки безпеки, подушки для захисту колін, голови і грудної клітини. На задньому ряді сидінь передбачена система Isofix. Машина забезпечує захист водія і дорослих пасажирів на 96%, дітей на 80%, а пішоходів на 46%.

Hyundai Santa Fe III

На вибір доступні два мотори: 2,4-літровий бензиновий потужністю 175 к.с. і 2,2-літровий дизель на 197 к.с. Також пропонуються 6-ступінчаста “механіка” або “автомат”. Водій і пасажири захищені на 96% і 89% відповідно. Діти знаходяться в безпеці на 89%, а пішохода – на 71%. Автомобіль оснащений передніми і бічними подушками безпеки, а також системою Isofix.

Ford Galaxy II Рестайлінг

Під капотом 7-місцевої машини встановлюються бензинові двигуни: 2,0-літровий на 145 або 200 к.с., а також 2,3-літровий потужністю 161 к.с. Доступний і дизельний варіант з 2,0-літровим мотором на 140 к.с. Водій, пасажир і дитина захищені на 87%, а пішоходи – на 79%.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти