Назвали три головні недоліки електромобіля

Власник Nissan Leaf S 2021 розповів про головні недоліки електромобіля, передає «Твоя МАШИНА» .

В першу чергу автомобіліст виділив недостатню автономність. Повної зарядки вистачає тільки на 120 миль, а через 17 миль рівень заряду вже впав до 73%. Але це стосується лише конкретної моделі, адже Tesla Model 3 Standard Range тримає заряд набагато краще, але і коштує в три рази дорожче. Згодом цей недолік електромобілів повинен зникнути.

По-друге, низька швидкість зарядки. Навіть маленька за обсягом батарея на 40 кВт / кг заряжалась більше доби. Але зарядку можна прискорити в чотири рази, якщо перетворити 120V-15A в 240V-30A. Так машину можна буде зарядити за 4 години 25 хвилин.

І третя проблема, пов’язана з батареєю: нерозвинена інфраструктура для зарядки електрокарів. У місті може бути занадто мало станцій для підзарядки, або вони можуть бути відсутніми в тому місці, куди планується поїхати.

Тому автор зробив висновок, що такі автомобілі зручні тільки для конкретної категорії водіїв. Наприклад, якщо є можливість встановити у себе вдома Level 2-зарядку або якщо поряд з будинком на парковці є зарядні пристрої такого типу. Також електромобіль стане хорошим варіантом, якщо є друга машина для далеких поїздок. Так що електрокар підходить тільки тим, хто планує тільки пересування по місту.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти