У мережі розкрили цікаві автомобільні «пасхалки»

«Великодні яйця», які називають скорочено «пасхалка» – це приховані моменти в фільмах і іграх, які можуть розвеселити. В автомобілях теж є такі кумедні деталі, передає «Твоя МАШИНА» .

Наприклад, кілька років тому власники фургона «ГАЗель NEXT» виявили приховану в надрах бортового комп’ютера гру «Тетріс». Активується програма після ряду нелогічних дій, так що виявити її самому можна тільки випадково. Тоді виробник заявив, що «Тетріс» вбудували для перевірки роботи дисплея комбінації приладів.

Електромобіль Tesla Model S відсилає водія до серії фантастичних романів «Автостопом по Галактиці». Так, якщо в режимі інформації про автомобіль змінити його назву на число 42, то в розділі About електрокар буде іменуватися фразою «Життя, Всесвіт і все таке».

Якщо підняти килимок, який лежить на центральній консолі автомобіля Honda Civic, то можна побачити зображення спортивних моделей автовиробника. Це боліди Формули-1, класичні спорткари, мотоцикли і навіть реактивний літак HondaJet.

А ось різні моделі компанії Opel приховують зображення білої акули. Знайти акулу можна на кришці бардачка, в дверному кишені, підстаканнику та інших неочевидних місцях. Цю фішку придумав дизайнер Нільс Леб, і зустріти її точно можна в автомобілях Corsa, Adam та Zafira Tourer.

А ось водії суперкарів Dodge Viper можуть наштовхнутися на червону голову гадюки. Вона з’явиться в центрі тахометра, коли будуть досягнуті граничні обороти двигуна.

На чорній окантовці лобового скла, а також на колісних дисках моделі Jeep Cherokee знаходиться контур позашляховика Willys часів Другої світової. До слова, система автоматичного паркування маркує на дисплеї зайняті паркувальні місця зображенням того ж позашляховика. А на дні переднього пасажирського крісла зображений силует культової позашляхової траси Hell’s Revenge в пустелі Мохаве.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти