Назвали топ-5 найбільш популярних седанів 2021 року

Седани не так популярні, як кросовери, але мають ряд сильних рис: зручність, економічність, місткість, а також престижність. Тому седани все ще актуальні, а про кращі моделі розповість «Твоя МАШИНА» .

1. Toyota Camry

Багаторазово ця машина потрапляла в рейтинги найбільш продаваних моделей в Україні, США та інших країнах. Її основні переваги – надійність, безпеку і потужність, але недоліком стане дорожнеча деталей. Рухає автомобілем двигун об’ємом 2,0, 2,5 або 3,5 літра потужністю до 250 к.с.

2. KIA Rio

Автомобіль добре підходить на роль невеликої сімейної машини через доступної ціни, безпеки і комфорту. Базова версія оснащена парою фронтальних подушок, антиблокуванням гальм, системою активного управління, системою ЕРА-ГЛОНАСС. Дорожчі комплектації мають також подушки з боків, задні гальма і задній парктронік.

3. Volkswagen Polo

Модель з найкращим співвідношенням ціни і якості. Седан зручний, економічний і простий в ремонті. При цьому салон просторий, тому машина також підійде для подорожей всією сім’єю. Найчастіше вибирають варіант з 1,6-літровим двигуном на 105 к.с.

4. Geely Emgrand 7

Найпопулярніший китайський седан. Під капотом знаходиться 1,8-літровий двигун потужністю 133 к.с.

5. Honda Accord

Через високу ціну ця модель менш популярна, але вартість виправдана надійністю і дизайном. Також модель щорічно допрацьовують, роблячи її ще краще. Багато експертів називають цю модель кращої сімейної машиною. Вона відмінно поводиться як на міських дорогах, так і за межами міста.

Джерело uamotors.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти