Kia розкрила дизайн нового Sportage для України зовні і всередині

Кілька днів по тому після публікації перших зображень з’явилися нові скетчі укороченою версії Sportage. Тепер кросовер можна побачити в більш реалістичному вигляді, передає «Твоя МАШИНА» .

Також розкрили інтер’єр новинки. Скорочений варіант відрізняється глухими задніми стійками, як у моделі попереднього покоління, а скло в двері багажного відділення стало менше. Також прибрали шильдик GT Line.

У салоні встановлений величезний вигнутий дисплей, який об’єднує приладову панель і мультимедійну систему. Також можна помітити незвичайні дефлектори обдування. Система клімат-контролю теж отримала свій сенсорний дисплей, а перемикання передач здійснюється «шайбою». Швидше за все, такий набір отримає топова версія моделі. Базовий варіант, можливо, отримає аналогові прилади, аудіосистему з звичайним чорно-білим екраном і кондиціонер.

У Європі модель буде доступна у вигляді гібрида з силовою установкою від Tucson PHEV. Вона складається з 1,6-літрового бензинового агрегату потужністю 180 к.с. і батареї ємністю 13,89 кВтг. На місцевому ринку автомобіль буде звичайним гібридом без можливості зарядки від мережі, оснащеним 1,6-літровим двигуном і батареєю ємністю 1,49 кВтг. Також будуть доступні і інші версії з ДВС.

Решта подробиць з’являться ближче до дати онлайн-прем’єри, яка призначена на 1 вересня поточного року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти