Фахівці розповіли, як правильно і безпечно возити тварин в машині

Експерти розповіли, як правильно перевозити в автомобілі домашніх тварин, передає «Твоя МАШИНА» .

По-перше, тваринам не можна дозволяти пересуватися по салону. Вони можуть перешкодити водієві, що може привести до аварійної ситуації на дорозі. Також вихованець може травмуватися при виконанні маневру машиною.

На задньому сидінні тварини будуть менше відволікати водія, і автомобіліст буде більш сконцентрованим на дорозі. Друга причина, чому вихованцям краще не сидіти на передньому сидінні – вони не пристосовані для перевезення тварин, і при аварії подушка безпеки може травмувати улюбленця.

Якщо другий ряд складається з двох крісел, то найкраще перевозити там тільки дрібних тварин – кішок і невеликих собак. Більшим вихованцям підійде тільки широкий диван. Також треба пристібати самих вихованців або перенесення з ними спеціальним ременем, який продається в зоомагазинах. Якщо собака буде стояти під час руху автомобіля, у неї може статися розрив хрестоподібних зв’язок.

Додатково можна встановити захисну сітку між передніми сидіннями або перед багажником. Подібний аксесуар пропонують практично всі автовиробники.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти