Список всіх автомобільних новинок 2021 які вийдуть у вересні

З 6 вересня розпочинається Мюнхенський автосалон, який з 2021 офіційно замінив Франкфуртський. У цьому місяці очікується безліч цікавих новинок, які надійдуть і на український ринок, передає «Твоя МАШИНА» .

BMW i4

Автомобіль оснащується двома електродвигунами і акумулятором на 80 кВтг. Потужність електрокара досягає 523 л.с., а за деякою інформацією розгін до сотні становить 4 секунди. Також очікується заряджена версія моделі.

BMW iX

Вихід цієї новинки чекають вже кілька місяців. Модель стане флагманом серед електромобілів марки. Кросовер оснащений 12,3-дюймової цифровою панеллю приладів і новим тачскріном на 14,9 дюйма з роздільною здатністю 220 ppx. У базовій версії модель має два електродвигуни загальною потужністю 500 к.с. Така віддача дозволяє набрати 100 км / год за 5 секунд. Батарея дає запас ходу 600 км. Також очікується поява передньопривідною версії з одним мотором 121 к.с. Можливо, будуть і інші модифікації потужністю до 402 к.с.

Opel Grandland

Оновлений флагманський кросовер Grandland стане останньою моделлю в ряду паркетників Opel, який отримає кузов в стилі Vizor. Будь-які подробиці моделі ще не розкриті.

Hyundai i20 N Line

Модель призначена для Індії. Автомобіль обладнаний 1,0-літровим турбованим мотором потужністю 120 к.с. і 170 Нм, який йде з 6-діапазонною «механікою» або 7-швидкісним роботом. Салон оснащений сенсорним монітором діагоналлю 10,25 дюйма, двозонним кліматом, електро люком, системою контролю швидкісного режиму.

Mahindra TUV 300 Plus

Ціна цього 9-місцевого позашляховика складе 16 500 доларів. Під капотом буде знаходитися 2,2-літровий турбодизель віддачею 120 л.с. і 280 Нм, до якого йде 6-ступінчаста МКПП. При такій доступною ціною позашляховик оснащений кондиціонером, мультифункційним кермом, 7-дюймовим тачскріном, паркувальними датчиками та іншими опціями.

Suzuki Celerio

Ще одна машина для ринку Індії. Заявлена ​​ціна складе 6200 доларів. Уже відомо, що автомобіль обладнаний 1,0-літровим двигуном потужністю 83 к.с. і 113 Нм, до нього йде 5-ступінчаста “механіка” і АКПП.

Skoda Kodiaq

На ринку також з’явиться рестайлінговая версія цієї моделі. Змін небагато, зокрема збереглися 1,4- і 2-літрові турбомотори, що розвивають відповідно до 150 і 180 к.с. Очікується, що ціна підніметься не набагато.

Porsche 911 Carrera GTS

Спорткар отримає фірмові передні фари об’ємного світіння, оригінальну обробку салону і опціональний пакет, який стане в нагоді при їзді по треку. Вбудована можливість здатний відстежувати швидкісні характеристики машини. Під капотом знаходиться 3-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 480 к.с. і 570 Нм, до якого йде 7-швидкісна МКПП з коротким важелем і робот. Також спорткар отримав адаптивну підвіску, налаштування амортизаторів якої змінюються миттєво в залежності від дорожніх умов.

Hyundai Staria

Мінівен оформлений в стилі космічного шаттла. Модель буде доступна в декількох модифікаціях, в число яких входить версія з 9-місцевим салоном, причому сидіння другого ряду можна розгортати проти ходу руху. Автомобіль отримає КПП з кнопковим управлінням, 10,25-дюймовий тачскрін і широкий набір водійських помічників.

Chevrolet Tracker

Кросовер оснащений 1,0-літровим турбомотором з віддачею в 123 л.с. Спочатку модель буде продаватися тільки в одному виконанні з панорамним склінням, камерами з 360-градусним оглядом і іншим досить дорогим обладнанням.

Chery Exeed VX

У вересні почнуться продажі цього китайського флагманського кросовера. Колісна база довжиною 2900 мм дозволяє розмістити в салоні три ряди сидінь. Під капотом знаходиться 1,6-літровий турбомотор на 197 к.с., а більш потужна версія комплектується 2,0-літровим двигуном на 254 к.с.

Chery Exeed LX

Ще одна новинка китайського бренду надійде на ринок у той же період. Модель оснащується 1,5-літровим турбодвигуном на 156 к.с. За доплату можна встановити той же надувний мотор на 1,6 літра. Ціни поки не названі.

BMW X4

Купеподібний кросовер пережив рестайлінг і трохи освіжився зовні. Також в салоні з’явився 5,1-дюймовий інформаційний дисплей, клімат-контроль, 10,25-дюймовий тачскрін, шкіряні сидіння. З технічної точки зору змін не відбулося: автомобіль все так само доступний з двома бензиновими і трьома турбодизельними двигунами, що розвивають від 184 до 360 к.с.

BMW X3

Після рестайлінгу машина отримала, по суті, ті ж зміни, що і X4. Більш того, обидва кроссовера ідентичні між собою по технічній частині, але BMW X3 буде запропонований ще й в гібридному варіанті, оснащеному установкою на основі 2,0-літрового турбомотора.

Джерело auto-portal.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти