В Україні рекордно зросла кількість суперкарів

Кількість суперкарів в Україні зросла до рекордних показників, навіть незважаючи на труднощі пандемії, передає «Твоя МАШИНА» .

Крім суперкарів McLaren, яких тепер в країні більше десятка (ще 2 роки тому їх було всього кілька), десятків кросоверів Rolls-Royce Cullinan і стількох же позашляхових Lamborghini Urus, в Україні з’явилися також дійсно рідкісні машини. Нижче перераховані самі ексклюзивні моделі.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC

Ця машина з’явилася на дорогах України влітку 2021 року. Причому це лімітована версія, яка була випущена тиражем всього 8 екземплярів. Вона створена на честь світового рекорду швидкості серед кабріолетів. Варто автомобіль 2,5 млн доларів. Така 1200-сильна машина розганяється до 409 км / ч.

Ferrari SF90 Stradale

Про те, що ця машина з’явиться в країні, стало відомо ще до її ввезення, тому багато хто не вірив в це. Але реальне поява гібридного гіперкара на дорогах України нікого не залишило байдужим. Цю модель за 1,5 млн доларів складно купити навіть в Європі, так як тираж машини невеликий.

Під капотом встановлений 4,0-літровий V8 твін-турбо, доповнений трьома електромоторами. Така установка на 1000 к.с. розганяє авто до сотні за 2,5 секунди, а максимальна швидкість досягає 340 км / ч.

Porsche 918 Spyder

Швидше за все, цей гібридний суперкар належить синові екс-мера Києва Леоніда Черновецького. Машину бачили в Іспанії ще 8 років тому, куди переїхав Степан Черновецький. Однак в цьому році він повернувся в Україну, і тепер його ексклюзивні машини можна побачити на столичних дорогах. Цей єдиний в Україні екземпляр коштує понад 1 млн євро. Рухає машиною 4,6-літровий V8 на 887 к.с. Розгін до 100 км / год – 2,6 секунди, максимальна швидкість – 345 км / ч.

Lamborghini Aventador SVJ

У світі таких машин всього 800 одиниць, і два примірника знаходяться в Україні. Варто модель більше 500 тис. Євро, а під капотом знаходиться 6,5-літровим V12 потужністю 770 к.с. Сотню машина набирає за 2,9 секунди, максимально розганяється до 350 км / ч. Цей екземпляр ще і доповнений спортивним вихлопом Balboni, який коштує як Мерседес бізнес-класу.

Ford GT

Взагалі, ця культова модель знаходиться в країні вже більше 10 років, але до цих пір її бачили всього пару раз. І ось, в цьому році машина вирішила показати себе на дорогах України. Тираж моделі всього 4038 примірників, вона оснащена 5,4-літровим двигуном з наддувом потужністю 550 л.с. і 680 Нм. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 330 км / ч, від 0 до 100 км / ч Ford GT розганяється за 3,9 секунди.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти