У Потапа Range Rover, у Полякової Chevrolet: яким авто віддають перевагу українські зірки і скільки вони коштують

Регулярні турне по Україні, часті виступи на корпоративах, запрошення дати концерти за кордоном дає можливість українським селебріті обзавестися тим авто, яке буде їм до душі.

Настя Каменських

Відома українська співачка Настя Каменських очолила авторейтинг за вартістю машини. Співачка пересувається на джипі марки Mercedes вартістю близько 4 мільйонів гривень.

Потап

Чоловік Каменських, музикант і продюсер Потап теж має своє особисте авто. Вибір припав на Range Rover, вартістю в Україні менше 3 мільйонів гривень.

Оля Полякова

Головна блондинка України вважає за краще комфортний бус Chevrolet Explorer, який обійшовся їй в 3 мільйони гривень. Сама зірка зазначила, що нова машина – це справжній зірковоз, який буде допомагати суперблондинці їздити по турне Україною з особистим водієм.

Олег Скрипка

Фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” виявився любителем екологічних авто. Зараз музикант пересувається на електромобілі Jaguar I-pace, вартістю від 2 до 3 мільйонів гривень, в залежності від комплектації.

MONATIK

Кумир мільйонів Дмитро Монатік виявився найскромнішими автолюбителем. За останніми даними, співак їздить на кросовері Mercedes GLE 43, який коштує 2 мільйони гривень. Відомо, що дана модель цінується за наявність розумної системи, управляти якою можна за допомогою голосу.

Джерело stars.clutch.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти