Водіям розказали, як не допустити в гараж злодіїв і міцно захистити його вміст

У гаражі зберігається безліч різних речей, серед яких може бути і щось цінне. Крадіжка не сподобається нікому, тому треба подбати про захист гаража, передає «Твоя МАШИНА» .

Замки не завжди можуть зупинити злодіїв. За кілька годин можна розкрити самі наворочені екземпляри, тому не слід повністю покладатися на такий захист. Необхідно зробити так, щоб при спробі подолати захист зловмисникові довелося витратити максимально багато часу і наробити шуму. Тоді його з великою ймовірністю встигнуть помітити і зловити.

Тому старий замок ригеля треба замінити на новий виразний. Навіть це може злякати деяких злодіїв. Однак досвідчені грабіжники можуть спробувати відігнути стулки воріт монтуванням. Щоб цьому запобігти, можна встановити двері товщиною понад 3 мм. Але це затратно, і для економії можна приварити до притискають стулці куточок таким чином, щоб другі двері сідала точно по торця металевою деталі. Для додаткового захисту слід ошпарити хвіртку і стулки воріт по периметру товстими металевими пластинами.

Справа в тому, що якщо у злодія не вийде відігнути стулку, він спробує прорізати в двері дірку. І від цього врятують металеві накладки з внутрішньої сторони воріт. Для цього підійде будь-який металобрухт, здатний збільшити товщину воріт.

Також не виключено, що грабіжник вирішити спиляти петлі і відкриють ворота природним шляхом. Деякі навіть можуть винести конструкцію воріт разом з рамою за допомогою вантажівки. Але навіть від таких рішучих дій гараж можна вберегти. Для цього треба ошпарити петлі товстими прутами арматури. Також буде добре, якщо вийде знайти куточки з вуглецевої сталі.

Щоб уберегти двері гаража від найвідчайдушніших заходів, можна пробити бетонну стіну над кожним кутом воріт перфоратором, вкласти в отвори товсті анкерні болти, з’єднати це все болтами, попередньо наживи на шпильки пластини із заздалегідь приготованими отворами так, щоб край кожної пластини стикався з рамою. Потім раму, пластину і самі болти слід ретельно проварити для надійної фіксації воріт до гаражного фасаду.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти