Назвали топ-7 найкращих кросоверів року: плюси і мінуси моделей

Американські експерти назвали кращі моделі категорії SUV, передає «Твоя МАШИНА» .

Honda CR-V

Модель володіє самим просторим салоном, а витрата палива невеликий. Хоча для ще більшої економії доступна гібридна версія. Однак інтерфейс мультимедіа виглядає застарілим, також підвів дизайн.

Mazda CX-5

Автомобіль дасть таке ж задоволення від водіння, яке можна отримати за кермом Porsche. Також ефект розкоші досягається за рахунок якісної обробки салону і потужного агрегату під капотом. Але і мінуси теж є – серед них більш скромне простір, ніж у конкурентів, і мультимедійна система без тачскрін.

Toyota RAV4

Модель можна вибрати в будь сподобалася модифікації, яких є багато. Серед них є також дві гібридні версії. Однак початковий варіант буде зовсім вже скромним, та й інтерфейс мультимедіа порядком застарів. Зате можна відзначити просторе заднє сидіння і місткий вантажний відсік.

Genesis GV70

Ця модель порадує привабливим салоном, зручним і зрозумілим інтерфейсом, а також комфортним водінням. З мінусів варто згадати недостатність простору в задньому ряду, а спортивна зовнішність ніяк не відповідає справжнім характеристикам.

Mercedes-Benz GLC-Class

Їзда автомобіля повністю відповідає рівню марки, рівно як і стильний інтер’єр. Також на вибір доступний широкий модельний ряд. Але можна заплутатися в складному інтерфейсі, також розчарує мала кількість внутрішнього простору.

Porsche Macan

Машину можна назвати кращою за їздовим характеристикам. Взагалі, в цілому автомобіль зроблений якісно. Цим обґрунтована висока ціна, а ось скромному внутрішньому простору виправдання знайти не можна.

Volvo XC60

Модель виділяється своїм дизайном, а всередині пасажирів чекає просторий і функціональний салон. Також автомобіль доступний у версії PHEV. Однак розчарує моторна гамма і нічим не примітна керованість.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти