Назвали топ-5 найбільш надійних вживаних авто до 10 000$

Експерти вибрали автомобілі, які не страшно брати в старому стані, передає «Твоя МАШИНА» .

Honda Accord 6 покоління

Модель випускалася в 1997-2002 роках. Автомобіль має просторий салон, стильний дизайн і відмінний інтер’єр. Характерними особливостями авто є точна підгонка деталей, щиток приладів з трьома покажчиками в окремих камерах, сильний захист від корозії і якісний пластик. Експлуатувати машину трохи дорожче, ніж інші моделі, але з хорошими запчастинами автомобіль прослужить довгі роки.

Toyota Avensis

Модель проводилася з 2003 по 2008 рік і стала одним з кращих авто D-класу. Машина комфортабельна, безпечна і довговічна. На тлі конкурентів модель вирізняється високою надійністю більшості вузлів і агрегатів, а також багатим оснащенням навіть в базовій комплектації.

Mitsubishi Galant 8 покоління

При розробці автомобіля були використані сучасні технології, завдяки чому вийшла комфортна, надійна і якісна модель. Під капотом знаходиться 2,5-літровий V-подібний 6-циліндровий турбодвигун DOHC.

Chevrolet Lacetti

Одна з найпопулярніших бюджетних моделей. Надійність обумовлена ​​простотою конструкції і потужним обладнанням. Також всі запчастини легко знайти на ринку, і коштують вони недорого. Салон просторий і зручний, управляти машиною легко.

Volkswagen Passat B6

Автомобіль випускався з 2006 по 2010 рік. Машина вважається однією з кращих моделей в своєму сегменті. У 2006 році автомобіль оснащувався 1,9-літровим двигуном TDI, а в 2008 році модель отримала вдосконалений 2-літровий двигун TDI. Модель створена для плавної і комфортної їзди і відрізняється високою надійністю і безпекою.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти