Більше схожий на тепловоз: як виглядає єдиний в світі Мегагрузовик вагою 80 тонн

Lauster MF-60 – це унікальна німецький вантажівка, створена в єдиному екземплярі. Вона створена як випробувальний стенд і важить 80 тонн, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Розробила вантажівку фірма Lauster Steinbau GmbH, яка працює з 19 століття. Також компанія створила нові види дизель-електричних приводів потужністю понад 1700 кВт для важких тягачів і спецтехніки.

Lauster MF-60 досягає в довжину 15,4 метра, завширшки – 3,6 метра і 4,2 ​​метра у висоту. В експлуатацію модель ввели в 1975 році. Для силової установки розробники застосували дизель-електричний привід з двох двигунів від танка Леопард-1 сумарною потужністю 1850 к.с., які живлять інтегровані в мости чотири електродвигуни, а також двигун лебідки з тяговим зусиллям 40 тс.

Також машина обладнана пневматичною підвіскою, а всі колеса ведучі та керовані. Lauster MF-60 використовується в процесі ходових випробувань важкої гусеничної техніки. Машина може забезпечувати силу тяги при тривалому навантаженні і зусилля гальмування на гаку в 60 тонн. У автомобіля є два органи управління, тому він може пересуватися в двох напрямках зі швидкістю до 70 км / ч.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти